Kursus Super Staff | PPNS | 7 November 2017

Pada 7 Novemeber 2017, pihak Awaken Training & Consultancy Sdn Bhd sebagai penyedia khidmat latihan kepada Pertubuhan Peladang Negeri Selangor telah menjalankan Kursus “Super Staff” PPN Selangor, bertempat di Holiday Villa, Kota Bharu, Kelantan.

Kursus Super Staff

Organisasi adalah sekumpulan manusia yang bekerja bersama bagi mencapai matlamat yang sama. Apabila disebut sekumpulan manusia bermaksud ia merujuk kepada lebih dari seorang manusia. Isu pemerkasaan sebuah pasukan dalam organisasi adalah isu paling besar yang perlu ditangani oleh sesebuah majikan. Impaknya cukup besar bagi memastikan visi dan misi yang digariskan dapat direalisasikan.

Setiap individu dalam organisasi bermula dari gred paling bawah sampailah ke gred tertinggi harus merasakan diri mereka penting pada organisasi dan berusaha untuk menyumbang mengikut peranan masing-masing. Justeru latihan dan program pembangunan pasukan serta kepimpinan ini merupakan platform terpenting bagi memperkasakan hubungan dan kerja berpasukan dalam organisasi.

 Kursus Super Staff

 

Kami kongsikan antara maklum balas dan pendapat daripada para peserta secara keseluruhan berkaitan Kursus “Super Staff” ini :

  1. “Gaya penyampaian penceramah kursus ini menarik dan tidak terikat dengan modul”. – Raja Raziatun Akhmar (Pengurus Pentadbiran)
  2. “Pada pendapat saya, kursus Super Staff ini sangat bagus!” – Noor Baiti Zakaria (Timbalan Pengurus Besar)
  3. “Penceramah kursus ini amat baik dan mahir dalam bidangnya”. – Lokman Hakim Mohamed Zain (Pengurus Hartanah)
  4. “Penceramah kursus Super Staff ini cukup bersemangat dan berdidikasi. Penyampaian beliau juga jelas”. – Salbiah Mat Said (Kerani Pentadbiran)
  5. “Penceramah amat bagus dari segi pegolahan tajuk”. – Hamizawati (Kerani)
  6. “Pada pendapat saya, penceramah kursus Super Staff ini menggunakan teknik penyampaian yang berkesan. Kajian yang diberikan juga terbukti berkesan”. – Muhammad Haziq Hisamudin (Kerani)
  7. “Kursus yang sangat memuaskan dan seronok!” – Nor Hanizam Tugiman (Mekanik)

Anda berminat untuk mengadakan bengkel ini di tempat anda? Klik di sini untuk mendapatkan maklumat terperinci bengkel ini beserta sebutharga!

Related posts

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x