Seminar Wanita Anggun Dan Bijak – Aktiviti Wanita Bersama Perpustakaan PWB Dusun Tua Pada 10 November 2018

Seminar Wanita Anggun Dan Bijak

Seminar Wanita Anggun Dan Bijak – Aktiviti Wanita Bersama Perpustakaan PWB Dusun Tua | 10 November 2018 –  Tim Awaken Training & Consultancy Sdn Bhd telah dilantik sebagai penyedia khidmat latihan oleh Persatuan Wanita Berdaya (PWB) Dusun Tua untuk mengendalikan Aktiviti Wanita Bersama Perpustakaan pada 10 November 2018, bertempat di Perpustakaan Awam, Batu 14, Hulu Langat, Selangor.

Zaman ini memerlukan seorang wanita tampil bijak dengan ilmu ketrampilan diri yang mampu menjadikan seorang wanita itu dihormati dan disegani atas kredibiliti dan imej yang  sederhana namun sofistikated.

HANYA DENGAN PENAMPILAN IMEJ BERTARAF LIMA BINTANG, SETIAP WANITA KINI MAMPU TAMPIL SEDERHANA NAMUN ELEGAN DAN SOFISTIKATED!

Seminar Wanita Anggun Dan Bijak

Seminar Wanita Anggun Dan Bijak.Seminar Wanita Anggun Dan Bijak

Seminar Wanita Anggun Dan Bijak ini merungkai rahsia penampilan wanita anggun dan bijak dengan penjimatan kos dan masa yang sederhana. Sekalung penghargaan kepada pihak Persatuan Wanita Berdaya (PWB) Dusun Tua atas jemputan dan kepercayaan untuk kami mengendalikan Seminar Wanita Anggun Dan Bijak ini. Kepada semua peserta dan semua pihak yang terlibat dalam menjayakan kursus ini, kami ucapkan jutaan terima kasih atas penyertaan dan komitmen anda yang hebat. Segala input dan semangat yang diperolehi dalam Aktiviti Wanita Bersama Perpustakaan Persatuan Wanita Berdaya (PWB) ini semoga bermanfaat agar kita terus berjaya dengan cemerlang dan bersyukur dengan kerjaya yang Allah kurniakan kepada kita.

Seminar Anggun Dan Bijak

Seminar Wanita Anggun Dan Bijak

Seminar Wanita Anggun Dan Bijak

Seminar Wanita Anggun Dan Bijak

Terima kasih atas sambutan dan maklumbalas yang memberansangkan daripada peserta-peserta yang hadir Seminar Wanita Anggun Dan Bijak ini . Kami kongsikan sebahagian daripada komen dan pendapat peserta yang hadir mengenai Seminar Wanita Anggun Dan Bijak – Aktiviti Wanita Bersama Perpustakaan Persatuan Wanita Berdaya (PWB) Dusun Tua ini.

 1. Penyampaian yang menarik dan dapat menambah ilmu saya tentang keyakinan diri dalam penampilan diri (Maria Bt Bakareah – Suri Rumah)
 2. Penceramah seorang yang ceria dan berjaya menyampaikan topik ini dengan jelas serta mudah difahami – (Nur Alia )
 3. Penceramah sangat peramah dan jelas penyampaiannya
 4. Penceramah sangat sesuai dengan tajuk yang disampaikan – (Norzaizan Atan)
 5. Jelas penerangan dari penceramah
 6. Penceramah yang peramah dan cantik (Rogayah Binti Jainal – AJK PWB)
 7. Bagus dan jelas dalam penyampaian ceramah –  (Sharifah Nur Ashikin Syed Tahar – Ahli Jawatankuasa PWB)
 8. Jelas, padat dan menyeluruh!
 9. Penceramah yang sangat berilmu! – (Shaliza Zainal Abidin )
 10. Program ini amat baik! –  (Zulaikha Bt. Zulkifli )

Related posts

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x